sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Tervetuloa!

Olen Ahti Viita, 26-vuotias liiketalouden tradenomi ja kauppatieteiden ylioppilas Tampereen yliopistosta. Pääaineena minulla on laskentatoimi, mutta monet muutkin asiat kiinnostavat.

Sivuaineopintoina olen suorittanut mm. projektijohtamista ammattikorkeakoulussa sekä opiskellut yrityksen hallintoa ja Aasian liiketoimintaa ja kulttuuria yliopistossa. Kevään 2012 vietin vaihto-opintojen parissa Malesiassa. Juuri tuota blogia kirjoittaessani sain tarvittavaa lisäinnostusta uuden blogin perustamiseen ja kirjoittamiseen. Kirjoittaminen auttaa minua prosessoimaan asioita päässäni ja oppimaan uutta.

Tässä blogissa kirjoittelen paljasjalkaisia mietteitäni monista minua kiinnostavista asioista, kuten kulttuureista, liiketoiminnasta ja ympärilläni tapahtuvista asioista. Blogin nimi "Numeroiden takana" viittaa siihen, että minua laskentatoimen opiskelijana kiinnostaa myös itse liiketoiminta, "bisnes", josta numerot kirjanpitoon ja muuhun taloudelliseen raportointiin saadaan.

Liiketaloustieteiden lisäksi minua kiinnostaa itseni kehittäminen monin tavoin, esimerkiksi lukemalla ja urheilemalla. Olen harrastanut lentopalloa koko ikäni ja voittanut muutamia junioreiden Suomen mestaruuksia. Nykyisin panostan harjoittelussa enemmän kesäiseen rantalentopalloon, jossa olen käynyt kiertämässä Suomen kovimmissa turnauksissa.

Liikunnan ja terveyden lisäksi arvostan perhettäni ja läheisiäni. Arvostan myös yrittäjyyttä ja luultavasti jossain vaiheessa elämääni perustan jonkinlaisen yrityksen.

Tervetuloa siis laskentatoimen kylterin matkaan liiketoiminnan ytimeen numeroiden taakse! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti