tiistai 15. lokakuuta 2013

Kiinnostavia yrityksiä, osa 4: Big Four

Juttusarjassa kiinnostavista yrityksistä esittelen lyhyesti yhtiöitä, joissa haluaisin työskennellä tai jotka ovat muuten mielenkiintoisia tai ajankohtaisia.


Tilintarkastus- ja konsulttiala vetää paljon laskentatoimen opiskelijoita, sillä alan big four eli PwC, KPMG, E&Y ja Deloitte rekrytoivat paljon uraansa aloittelevia. Tämä on luonnollista, sillä erityisesti tilintarkastuksessa laskentatoimen osaaminen on tarpeen.

Monet laskentatoimen opiskelijat suuntautuvat opinnoissaan erityisesti tilintarkastukseen. KHT-tilintarkastajista näiden neljän suurimman yhteisön palveluksessa on 60 prosenttia.  

Big fourissa työskenteleminen kiinnostaa minua, koska monet kaverini ovat suositelleet sitä. Työssä oppii paljon ja kokemuksesta on hyötyä tulevaisuudessa. Myös suuressa asiantuntijaorganisaatiossa työskenteleminen kiinnostaa. Tilintarkastusyhteisöt lupaavat monipuolisia uramahdollisuuksia.

Kaikki big four -yhteisöt järjestävät trainee-ohjelmia. Varsinaisten tilintarkastustehtävien lisäksi minua kiinnostavat muut erilaiset konsultointipalvelut, kuten yritysjärjestelyt, riskienhallinta ja muu liikkeenjohdon konsultointi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti